Thuiszorg KINO is in 2015 opgericht door mevrouw van Amersfoort. Zij is een gedreven Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (ViG-er) met een groot hart voor de cliënten van Thuiszorg KINO.

Mevrouw van Amersfoort heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zorg waaronder in de thuiszorg. Juist deze ervaring en alle veranderingen in de zorg van de laatste jaren hebben er toe geleidt dat zij ervoor gekozen heeft om Thuiszorg KINO te starten.

Vanuit de ideologie van mevrouw van Amersfoort levert Thuiszorg KINO zorg met een persoonlijke touche, waarbij persoonlijke aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel staat.

Het werkgebied van Thuiszorg KINO is regio de Liemers en Arnhem. Thuiszorg KINO biedt verpleging, persoonlijke verzorging, ambulante begeleiding (individueel) en huishoudelijke hulp thuis.  Thuiszorg KINO kan u ook in contact brengen met een kapster of pedicure die bij u thuis komt.

Om thuiszorg van ons te ontvangen heeft u een indicatie nodig. Voor verpleging en persoonlijke verzorging stelt onze wijkverpleegkundige de indicatie op. Voor huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding (individueel) kunt u contact opnemen het WMO-team van uw gemeente. Thuiszorg KINO kan u ondersteunen bij een WMO-aanvraag.

Meer informatie over Thuiszorg KINO ontvangen?