Om thuiszorg van ons te ontvangen heeft u een indicatie nodig. Voor verpleging en persoonlijke verzorging stelt onze wijkverpleegkundige de indicatie op.
Zorg kan ingezet worden ook wanneer u nog geen indicatie heeft. De wijkverpleegkundige neemt contact met u op voor een gesprek. De indicatie gaat met terugwerkende kracht in.

Thuiszorg KINO kan ook hulp leveren op basis van een Persoons Gebonden Budget (PGB). Waar een PGB moet worden aangevraagd hangt af van de zorg die u nodig heeft. Heeft u hierover vragen, dan kunt u met ons contact opnemen. We kunnen u ook ondersteunen bij het aanvragen van een PGB.

Bij Thuiszorg KINO kunt u zorg ook particulier inkopen, door middel van een private contract. U betaalt dan zelf uw ontvangen zorg van Thuiszorg KINO.
Thuiszorg KINO hanteert de tarieven die jaarlijks geïndexeerd worden volgens de NZa (Nederlands Zorgautoriteit). Wilt u meer informatie over het verkrijgen van zorg van Thuiszorg KINO, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 026 – 303 0076.

Meer informatie...

Klik op onderstaande button om zorg aan te vragen

Zorg aanvragen

Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen